Enkel het zuiverste druivensap werd gebruikt om La Cuvée te maken, een zeer verfijnde en uiterst frisse champagnewijn, na lange rijping in onze kelders bekomen.
Enkel het zuiverste druivensap werd gebruikt om La Cuvée te maken, een zeer verfijnde en uiterst frisse champagnewijn, na lange rijping in onze kelders bekomen.
Enkel het zuiverste druivensap werd gebruikt om La Cuvée te maken, een zeer verfijnde en uiterst frisse champagnewijn, na lange rijping in onze kelders bekomen.
Enkel het zuiverste druivensap werd gebruikt om La Cuvée te maken, een zeer verfijnde en uiterst frisse champagnewijn, na lange rijping in onze kelders bekomen.
Enkel het zuiverste druivensap werd gebruikt om La Cuvée te maken, een zeer verfijnde en uiterst frisse champagnewijn, na lange rijping in onze kelders bekomen.
Enkel het zuiverste druivensap werd gebruikt om La Cuvée te maken, een zeer verfijnde en uiterst frisse champagnewijn, na lange rijping in onze kelders bekomen.
Het huis van Champagne Laurent-Perrier dat altijd de aanwezigheid van Chardonnay-druiven in zijn cuvées heeft geprivilegieerd, heeft besloten om het meeste uit zijn ervaring met de Brut Nature-champagnes te halen,...
Het huis van Champagne Laurent-Perrier dat altijd de aanwezigheid van Chardonnay-druiven in zijn cuvées heeft geprivilegieerd, heeft besloten om het meeste uit zijn ervaring met de Brut Nature-champagnes te halen,...
Laurent-Perrier Rosé staat bekend om zijn frisse vruchtenaroma's van aarbeien, framboos en zwarte kersen. Heerlijk als aperitief, in combinatie met gevogelte of bij desserts met rode vruchten.
Laurent-Perrier Rosé staat bekend om zijn frisse vruchtenaroma's van aardbeien, framboos en zwarte kersen.
Heerlijk als aperitief, in combinatie met gevogelte of bij desserts met rode vruchten.
Laurent-Perrier Rosé staat bekend om zijn frisse vruchtenaroma's van aardbeien, framboos en zwarte kersen.
Heerlijk als aperitief, in combinatie met gevogelte of bij desserts met rode vruchten.
De Laurent-Perrier Ultra Brut dateert van 1981 en is het sprekende voorbeeld van de know how van het Huis. Ze gebruiken meer dan 12 verschillende crus voor deze champagne Deze...
"De Grand Siècle is de vrucht van het assembleren van complementaire wijnen afkomstig van zowel de grootste crus als de drie meest geslaagde oogstjaren die een millésimé-label kregen van Laurent-Perrier....
"De Grand Siècle is de vrucht van het assembleren van complementaire wijnen afkomstig van zowel de grootste crus als de drie meest geslaagde oogstjaren die een millésimé-label kregen van Laurent-Perrier....
"Voor een vader betekent het huwelijk van zijn dochter een onvergetelijk moment. Ter gelegenheid van het huwelijk van zijn oudste dochter in 1987 heeft Bernard de Nonancourt de Alexandra Rosé...