Vinini is de officiële importeur van LOUERS vodka in België.

BORN TO STAND OUT
LOUERS vodka is ‘Born to stand out’. LOUERS vodka is een luxe wodka met zijn oorsprong uit Nederland. De unieke gepatenteerde fles van LOUERS wordt handmatig geassembleerd en gebotteld door professionele Nederlandse ambachtslieden. Dit is uniek in de wodka-industrie en garandeert de consistentie in kwaliteit in elke geproduceerde fles. Het uitzonderlijke design, de details en de ingebouwde LED maken LOUERS vodka de eye-catcher en het perfecte cadeau voor elke bijzondere gelegenheid.
PREMIUM TARWE
Van de Nederlandse weide wordt elke levering van graan zorgvuldig gecontroleerd voordat het in de distilleerderij wordt geaccepteerd. Deze geselecteerde granen worden gefermenteerd voordat ze 6 keer worden gedistilleerd tot een niveau van onvergelijkbare zachte wodka.
NEDERLANDS BRONWATER
LOUERS vodka haalt hun natuurlijke mineraalwater uit een ondergrondse watervoerende laag in Nederland. Het doorsijpelende regenwater komt onder de grond tussen ondoordringbare kleilagen terecht. Het water wordt gefilterd door oeroude Hollandse bodem en is verrijkt met mineralen. Om de kenmerkende en ongeëvenaarde zachte smaak van LOUERS vodka te verkrijgen, ondergaat het water een laatste processtap van hyperfiltratie, voordat het wordt gedestilleerd.
KOOLSTOFFILTRATIE
Als laatste processtap wordt LOUERS vodka gefilterd door 12 lagen superfijn actief houtskoolstof om elke imperfectie te elimineren.
LOUERS VODKA BESTELLEN
U kunt ons contacteren voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen.
info@vinini.be
+32 4 88 86 40 65
Terug naar boven